La distribuïdora Sony Pictures ha estrenat avui el tràiler ‘Dolor i Gloria’, l’última producció de Pedro Almodóvar rodada durant el passat estiu en la localitat valenciana de Paterna i que arribarà als cinemes el pròxim 22 de març.

Les primeres imatges de la cinta mostren un enclavament molt conegut del municipi: les Coves del Batán, espai en el que va tindre lloc part del rodatge amb Penélope Cruz i Raúl Arévalo. El repartiment ho completen Antonio Banderas, Asier Etxeandía, Nora Navas, Leonardo Sbaraglia i Julieta Serrano, entre uns altres.

SINOPSI

‘Dolor i Gloria’ narra una sèrie de retrobaments de Salvador Mallo, un director de cinema en el seu ocàs. Alguns d’ells físics, altres recordats: la seua infància en els anys 60, quan va emigrar amb els seus pares a Paterna, un poble de València a la recerca de prosperitat, el primer desig, el seu primer amor adult ja en el Madrid dels 80, el dolor de la ruptura d’aquest amor quan encara estava viu i palpitant, l’escriptura com a única teràpia per a oblidar l’inoblidable, el primerenc descobriment del ciney el buit, l’incommensurable buit davant la impossibilitat de continuar rodant.

‘Dolor i Gloria’ parla de la creació, de la dificultat de separar-la de la pròpia vida i de les passions que li donen sentit i esperança. En la recuperació del seu passat, Salvador troba la necessitat urgent de narrar-ho, i en aqueixa necessitat, troba també la seua salvació.

Las tres mejores películas de la historia del cine

Cuatro radares empezarán a multar en Valencia la próxima semana

El grupo Inditex prepara la apertura del Zara más grande de Valencia