100 persones, 100 amics de la carn, que li han donat la benvinguda a l’estiu el cap de setmana passat amb una experiència gastronòmica que ha sigut el preludi del Festival Meat Carnival que se celebrarà del 12 al 14 d’octubre en la Marina Real i tindrà unes dimensions molt més grans.

Este Summer Meat Carnival és, no obstant açò, un preàmbul on els assistents han pogut gaudir de delicioses carns, exquisits vins, cervesa, música en directe i tallers culinaris perquè als participants no se’ls resistisquen els secrets per a preparar la carn i traure-li el màxim partit.

El festival que es va celebrar en “Descobreix l´hora” mostro diferents formes d’elaborar la carn, en tandori, kamado, brases, steak tartar i un llarg etcètera. A més també van ser moltes les propostes carnívores oferides pels organitzadores, tals com a be al pal, alitas de pollastre “hoisin”, figatells, mollejas de vedella, pataquetas d’embotit, pollastres rostits al dom, costelles al cilindre peruà, cochinita pibil i guisat de carn.

Tot açò mentre sonava la música de la banda country bluegrass “Veterà Dixie” i es realitzaven diversos tallers com el de cuina amb brasa impartit per Pacocinillas Grilling School o el curs d’elaboració de Steak Tartare.

Este esdeveniment va estar dirigit al gaudi del públic familiar ja que a més de la gastronomia i la música, l’entreteniment per als més xiquets estava garantit amb activitats especialment dirigides a ells.