marcelino

El dilluns va arrancar la pretemporada per als jugadors del València CF. Al llarg d’aquesta setmana els futbolistes s’han sotmès a diverses proves mèdiques i físiques per a avaluar el seu estat i preparar de la millor manera possible la temporada.

Hui, l’equip ha saltat a la gespa de la Ciutat Esportiva de Paterna on Marcelino García Toral s’ha estrenat com a tècnic valencianista.

Una de les absències del dia ha sigut la d’Aderllan Santos, qui segons ha informat el Club, s’ha estat sotmetent a proves físiques en un camp annexe al d’entrenament.

El central brasiler no compta amb la confiança del tècnic asturià i el València CF està tractant de buscar-li una eixida.

La directiva, present

Una de les notícies del primer entrenament ha sigut la presència d’Anil Murthy, president del València CF, del director esportiu, José Ramón Alesanco i els membres de la secretaria tècnica, Vicente Rodríguez y Miguel Ángel Angulo.

De la pedrera

El primer entrenament dirigit pel cos tècnic de Marcelino ha comptat amb la presència dels jugadors del VCF Mestalla: Lato, Rafa Mir, Nacho Gil, Sito, Javi Jiménez, Sivera, Nacho Vidal i Álex Centelles.

Com va anunciar recentment l’entitat, Antonio Latorre ‘Lato’, passarà a formar part del primer equip amb una clàusula de rescissió de 80 milions d’euros.

La principal novetat ha sigut la presència d’Álex Centelles, qui ha sigut cridat pel cos tècnic per a completar la plantilla. El jove lateral esquerre es projecta com a recanvi de Lato per al VCF Mestalla.

Sessió doble

L’entrenador asturià ha concentrat a 23 futbolistes entre jugadors de la pedrera i de la primera plantilla durant tot el dia. Els jugadors van arribar a Paterna sobre les 8 del matí i abandonaran la Ciutat Esportiva passades les 20:00 hores.

A les 9:30 hores donava lloc l’entrenament matinal, i a les 19:00 hores, el cos tècnic ha disposat una sessió vespertina.

Demà, l’equip tornarà a saltar al verd per a entrenar a les 9:30 hores i a les 15:00 hores està prevista l’eixida del vol cap a Ginebra (Suïssa) per al stage en Évian-els-Bains (França).