Una famosa marca esportiva prepara el seu desembarcament a València

La companyia adquireix unes naus de 15.000 metres quadrats on instal·larà la base europea de la firma

Espanyol

La marca espanyola Kelme, fabricadora de calçat i roba esportiva, abandonarà pròximament la província d’Alacant per a establir-se a València. Segons ha publicat el diari El Mundo, la firma alacantina té previst obrir prompte una seu de 15.000 metres quadrats en Riba-roja on instal·larà la base europea de la signatura.

Kelme, establida a Elx, abandonaria així el municipi en el qual porta instal·lada des de 1977 després d’haver adquirit diverses naus en el polígon industrial l’Oliveral. No obstant això, es desconeix si les oficines també es traslladaran a València o si, pel contrari, mantindran la seua ubicació actual al parc empresarial il·licità pròxim a la localitat de Torrellano.

Actualment Kelme és la marca patrocinadora de més equips de futbol de Primera Divisió, superant a les internacionals Adidas o Nike (tres clubs cadascuna) amb el patrocini del Real Club Esportiu L’Espanyol, l’Alabès, el Rayo Vallecano i el S.D. Huesca. A més, també compte en les seues llistes amb altres clubs com l’Elx C.F. i l’Hèrcules C.F., entre altres.

A pesar que la signatura esportiva va ser posada en marxa pels germans Diego i José Quiles, va ser en 2014 quan es va produir l’eixida d’aquests després de ser rescatada tres vegades per la Generalitat Valenciana. Amb un deute que ja ha superat els sis milions d’euros, actualment Kelme és propietat de New Millenium Sport, empresa presidida per Carlos García Coaleda.

Valencia convierte la zona azul en aparcamiento gratuito

El PSOE ganaría las elecciones pero sin mayoría para un segundo Pacte del Botànic