La Marató València retardarà la seua data en 2018

L'organització de la Marató València Trinidad Alfonso ED ha decidit que el 38º Marató València se celebrarà el 2 de desembre de 2018.

maratón valencia

L’organització de la Marató València Trinidad Alfonso EDP, a càrrec de la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, ha decidit un lleuger canvi de data per a l’edició de 2018 i els anys següents. D’aquesta forma, el 38º Marató València se celebrarà el 2 de desembre de 2018.

La coincidència en el tercer cap de setmana de novembre, en la qual la millor marató d’Espanya s’havia assentat des de fa anys, amb la nova data del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana en el circuit Ricardo Tormo de Xest, fa que ambdues proves no puguen conviure el mateix cap de setmana, ja que penalitzaria a tots dos esdeveniments i castigaria a la ciutat i l’hostaleria.

D’aquesta forma, l’organització ha decidit retardar la prova dues setmanes, per a no coincidir tampoc amb altres proves de marató en el calendari nacional, i cercar una data que permeta seguir mantenint el seu creixement internacional i, fins i tot, faça una mica més suportable la preparació a l’estiu per als corredors espanyols.