Maratón

La 38ª edició de la Marató València Trinidad Alfonso EDP, organitzat per l’Ajuntament de València i SD Correcaminos és molt més que una carrera. Un gran esdeveniment esportiu en el qual participen 22.000 atletes, més els 8.500 de la 10k, però que involucra a tota la ciutat per a ser la millor marató d’Espanya.

Recorregut i ocupació de vies i carrers tallats

L’edició de 2018 estrena un nou recorregut més recte cercant arrapar segons al crono, eliminat diversos girs en un circuit amb tan sols 34 girs en lloc dels 44 que hi havia anteriorment.

El nou recorregut pretén ocasionar un menor impacte en el tràfic de la ciutat, per la qual cosa s’han alliberat vies com l’Avinguda Pío Baroja, el pont 9 d’Octubre o l’Avinguda Tres Creus.

Un nuevo recorrido y la apuesta por el transporte público busca facilitar al máximo la convivencia con la ciudad

Serveis EMT

Amb l’objectiu de facilitar la mobilitat tant als participants de la carrera com al conjunt de la ciutadania es recomana l’ús del transport públic, per a açò l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha establit un servei especial. D’aquesta forma totes les línies de l’EMT seran gratuïtes el diumenge 02 de desembre per a tota la ciutat fins a les 16 hores. A més s’han reforçat les línies 35-95-99, amb destinació a la Ciutat de les Arts i les Ciències, eixida de la carrera, des de les 5:30 a 7:30 hores.

Atenció al corredor

Per a recolzar i atendre les consultes que l’esdeveniment genere s’ha habilitat el serveis d’Atenció al Corredor de València Ciutat del Running per Whatsapp al número 672 114 201, o en el correu electrònic info@valenciaciudaddelrunning.com

D’aquesta forma tota la ciutadania pot sumar-se si ho desitja a la ‘La festa de la Marató’, ben participant directament en algun dels 42 punts d’animació distribuïts al llarg de tota la ciutat o participant en alguna de les activitats paral·leles programades, com Expo Esport, Breakfast Run, Mini Marató Mapfre, les activitats infantils de les MiniOlimpiades, la Paella Party, el Running Faller o “La marató al Col·le”.

Valencia celebrará el Maratón con un circuito más rápido y servicio de EMT gratuito