ADN

El Jutjat d’Instrucció número quatre de València ha posat en llibertat als dos joves detinguts per la presumpta violació grupal a una jove de 18 anys en els banys de la discoteca Indiana de València el passat 29 de setembre.

Després de 42 dies a la presó, els dos xics de nacionalitat espanyola amb 22 i 25 anys d’edat han donat negatiu en les anàlisis d’ADN als que es van sotmetre voluntàriament per a comprar les mostres biològiques preses de la víctima amb les dels presumptes autors de l’agressió.

Segons informa el diari Levante-EMV, el jutge ha acordat com a mesura cautelar l’allunyament dels joves i la víctima a menys de 300 metres a més de prohibir qualsevol via de comunicació entre ells o l’accés al municipi en la qual resideix la xica ja que les proves biològiques “no són concloents per a acreditar la seua implicació”.

Els dos supòsits violadors, que van ser acusats per la víctima i una testimoni en una roda de reconeixement, també hauran de comparèixer “apud acta” en el jutjat valencià dues vegades al mes.

Els joves van insistir des del primer moment que es tractava d’un error i que ells no havien mantingut contacte amb la xica. A això se suma el fet que van afirmar estar solos en la discoteca mentres que la víctima va ser agredida sexualment per quatre joves. De moment els agents de la Unitat d’Atenció a la Família i a la Dona de la Policia Nacional continuen amb la investigació per a descobrir la identitat dels agressors.