Abusan sexualmente de una joven en pleno centro de Valencia
Plaza de Cánovas de Valencia. / CARMEN CORONADO (FLICKR)

La Policia Local de València ha detingut a un home de 43 anys com a presumpte agressor sexual. Aquest hauria abusat sexualment d’una jove en ple carrer del centre de València. A més de tocar-li les seues parts íntimes, la va perseguir fins a un bar on l’agredida es va refugiar.

Segons ha publicat Las Provincias, els fets van ocórrer el 2 d’octubre a les 23.30 hores. La jove de 21 anys estava passejant amb una amiga pel carrer Serrano Morales, al costat de la plaça de Cánovas, quan van ser abordades.

L’home es va acostar fins a les xiques per sorpresa i va agarrar a una d’elles del braç per a subjectar-la. Immediatament, va ficar l’altra mà per davall de la falda fins a tocar-li les seues parts íntimes.

Les dos joves van començar a cridar per a espantar a l’agressor i van fugir corrent fins entrar en un bar on es van refugiar. Diversos agents de la Policia Local es van desplaçar fins al lloc dels fets on les joves van explicar el succeït. La víctima estava molt nerviosa però va declinar l’assistència sanitària.

L’agressor va ser vist en un altre bar de les proximitats on se li va detenir per un delicte d’abusos sexuals. Quan la jove li va identificar l’home va quedar arrestat. Aquest va ser traslladat a Inspecció Central de Guàrdia (ICG), on se li van prendre les petjades i va ser tancat en el calabós.

No és la primera vegada que passa una cosa així en el centre de València. L’agost passat una jove va ser agredida sexualment sota un pont del vell llit del riu. Els fets van tenir lloc just un mes després que es produïra una violació grupal al costat de la Plaça de Bous.