L’exprés d’Hogwarts s’ha desviat de Londres per a efectuar parada a València. La Ciutat de les Arts i les Ciències ha sigut l’escenari triat per a albergar l’exposició itinerant d’Harry Potter The Exhibition, una mostra que este dissabte 13 d’abril obrirà les seues portes en la capital del Túria.

Recórrer la cabanya d’Hagrid, endinsar-se en el Bosc Prohibit o creuar-se amb els temuts mortífagos són només alguns dels escenaris que poden visitar-se. Però l’exposició d’Harry Potter va més enllà de ser una mera mostra i és que ací també hi ha una part interactiva destinada a tot tipus de públic.

A tan sols unes hores de l’obertura de portes, l’exposició d’Harry Potter cerca batre récord i superar els 460.000 visitants de Madrid. Respecte a si hi haurà pròxima parada a Espanya, la resposta de moment és clara: no està previst.

I encara que Harry Potter s’acomiadarà de València el 7 de juliol, des de l’organització ja han avançat que deixen la porta oberta a una possible ampliació perquè tots els fans de la saga puguen gaudir de l’autèntica màgia d’Harry Potter.

Valencia se llena de esculturas de Harry Potter por toda la ciudad

Harry Potter vuelve al cine