Weasley
James y Oliver Phelps en 'Harry Potter: The Exhibition'.

Bones notícies per als fans del Món Màgic! Els actors James i Oliver Phelps, que interpreten a Fred i George Weasley en les pel·lícules d’Harry Potter, portaran la seua màgia a València per a celebrar la gran inauguració.

El 12 d’abril, James i Oliver Phelps seran els amfitrions en un exclusiu esdeveniment per als fans guanyadors d’un concurs que es donarà a conèixer en els pròxims dies. Els guanyadors rebran dues entrades per a visitar l’exposició un dia abans de la inauguració oficial i podran assistir a una exclusiva sessió Q&A amb James i Oliver Phelps.

Després del gran èxit de l’exposició, Harry Potter: The Exhibition, torna a Espanya aquesta primavera, oferint als fans una altra oportunitat per a veure alguns dels icònics escenaris de les pel·lícules d’Harry Potter. El Museu dels Ciències en la Ciutat dels Arts acollirà l’exposició que s’inaugura el 13 d’abril, on podrà veure’s per un temps limitat.

Dormitori Gryffindor en Harry Potter The Exhibition.

En 2017, Harry Potter: The Exhibition va obrir les seues portes a Madrid, on va rebre a més de 460.000 visitants durant 4 mesos. Després del gran èxit de l’exposició a Madrid, València serà la segona ciutat espanyola dins del tour europeu i l’única ciutat que albergarà l’exposició al nostre país en 2019.

En col·laboració amb Warner Bros. Consumer Products, GES Events ha creat aquesta exposició experiencial de 1.500 metres quadrats, en la qual els visitants podran admirar en primera persona centenars d’objectes i artefactes utilitzats en les pel·lícules d’Harry Potter, gaudir dels escenaris inspirats en els decorats de la filmografia, i sorprendre’s amb l’increïble treball manual i artístic que s’amaga després del vestuari, l’attrezzo i les criatures fantàstiques originals de la pel·lícula. Sold Out i Encore s’han associat amb GES per a presentar l’exposició a València.

La Cabanya d’Hagrid en Harry Potter The Exhibition.

Així serà viure l’experiència Harry Potter a València

Des del moment en què els visitants entren en Harry Potter: The Exhibition se submergeixen de ple en l’univers d’Harry Potter. Un membre de l’exposició dóna la benvinguda als visitants i selecciona a alguns afortunats per a formar part de la seua casa favorita en Hogwarts™.

A continuació, els guia perquè inicien el seu recorregut a l’exposició que comença amb un viatge per les escenes favorites de les pel·lícules d’Harry Potter. L’exposició inclou algunes de les localitzacions més populars de les pel·lícules, incloent la sala comuna i el dormitori de Gryffindor™, aules com la de Pocions o Herbología, i el Bosc Prohibit. Al seu torn, aquests escenaris contenen milers d’objectes d’attrezzo, vestits i criatures fantàstiques que van ser utilitzats durant el rodatge de la icònica saga.

S’inclouen a més diversos elements interactius: els visitants podran entrar en l’àrea de Quidditch™ i llançar una pilota Quaffle; extraure una Mandrágora d’un test en la classe d’Herbología; i fins i tot recórrer la cabanya d’Hagrid i asseure’s en la seua gegantesca butaca

Clint Eastwood se despide de la gran pantalla

El fotógrafo internacional de desnudos hará una de sus instantáneas el 30 de marzo en Valencia