7televalencia-nubes poniente
nubes

València preveu una matinada calorosa del dimecres al dijous. Així es desprèn de la previsió de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), que apunta a 19 graus durant la nit. Aquesta és la temperatura mínima prevista per a la capital del Túria per al dijous, en la qual els termòmetres aconseguiran els 30 graus.

Si bé el vent de ponent serà el causant d’aquestes altes temperatures sobretot en municipis del litoral, la Comunitat Valenciana registrarà demà dijous intervals de núvols alts. El vent serà de l’oest fluix amb intervals de moderat, tendint a la tarda a variable fluix.

Previsió dijous 9 de maig (matí):

Previsió dijous 9 de maig (tarda):

Temperatures dijous 9 de maig:

En l’episodi de vent de ponent que, segons Aemet, es mantindrà fins al divendres en la Comunitat Valenciana, Orihuela es manté al capdavant de les temperatures més altes amb 31 graus. També prop de la citada xifra se situen València, Elx, Alacant, Gandia i Ontinyent.

Segons Aemet, les temperatures mínimes pujaran aquest dimecres i les màximes aniran en ascens en el litoral i sense canvis a l’interior. Així mateix, s’esperen intervals de núvols mitjans i alts, i no es descarten algunes precipitacions febles i disperses en la meitat nord. El vent serà de l’oest i sud-oest fluix, augmentant al matí a moderat.