Més de 187.000 persones reconeixeran este espai amb només una imatge. És l’estudi de Macarena Gea, una de les majors influencers del panorama nacional que cada dia acumula milers de “likes” en les seues fotografies d’Instagram. Encara que esta jove valenciana és arquitecta, interiorista i wedding planner tots la coneixen per la seua presència en Internet. Un mitjà en el que va començar fa una dècada.

No va ser fins a uns anys després quan van arribar els primers ingressos. Una tendència que ha anat en augment i és que cada vegada són més les marques que aposten per estes figures del món digital per a mostrar els seus millors productes. I encara que el treball de l’influencer puga semblar una tasca senzilla, la gestió del contingut en les xarxes socials comporta una preparació mil·limètrica perquè tot entre per una sola fotografia.

Exposar-se en xarxes socials també comporta enfrontar-se a comentaris fora de to i mostrar en ocasions la vida privada d’un. Marcar el límit ja depèn del propi influencer….

En el cas de Macarena Gea les xarxes socials han traspassat el món 3.0 per a donar pas a la publicació de “Mi guía de estilo”. Una obra editada per Planeta on s’arrepleguen els millors consells d’esta influencer valenciana que dia a dia servix d’exemple per a milions de dones.

Macarena Gea: “Pel carrer ningú es fica amb tu però en les xarxes socials succeix”