TORRENT

LUNÁTICUS CIRCUS S’ESTRENA EL DIUMENGE 14 D’OCTUBRE A L’AUDITORI DE TORRENT

Són temps difícils per a Antón, Pirú i Nico, tres vagabunds que deambulen a la cerca d’alguna oportunitat per a escapar de les seues penúries. La casualitat, l’atzar o tal vegada el destí fan que es troben amb una vella caravana de circ abandonada, la qual transformaran, unint les seues forces, en un xicotet circ, on improvisaran números circenses amb més entusiasme que encert. El resultat és un circ fràgil i imperfecte, però fresc i atrevit, un circ ple de vitalitat i sorpreses amb què podran emprendre una nova aventura vital i, junts, fer realitat els seus somnis.

CATARROJA

‘EN LA ORILLA’ S’ESTRENA EN EL TAC DE CATARROJA EL DISSABTE 20 D’OCTUBRE

Finalista Premis Max 2018 – Millor adaptació o versió d’obra teatral per a Adolfo Fernández i Àngel Solo.

La troballa d’un cadàver en el pantà d’Olba engega la narració. El seu protagonista, Esteban, s’ha vist obligat a tancar la fusteria de la qual era amo, deixant en l’atur als quals treballaven per a ell. Mentre s’encarrega de cuidar al seu pare, malalt en fase terminal, Esteban indaga en els motius d’una ruïna que assumeix en el seu doble paper de víctima i de botxí, i entre els enderrocs del qual trobem els valors que han regit una societat, un món i un temps.

VALL D’UIXÓ

‘LA JAULA DE GRILLOS’ S’ESTRENA EN VALL D’UIXÓ EL DISSABTE 20 D’OCTUBRE

La tranquil·la vida de Alvin i César, una parella homosexual amos d’un cabaret, es veu alterada davant les imminents noces de Josean, el fill de César, amb la filla d’un senador ultraconservador. El polític, que desitja promocionar els valors tradicionals de la vida familiar, decideix visitar a la família del nuvi, sense saber amb el que es va a trobar.

Números de drag queen i transformisme agrupats en diferents estils: claqué, disc o salsa, serveixen com a fil argumental d’una comèdia cuidada fins al més mínim detall, amb coreografies i veus en directe i cançons versionadas al castellà per a submergir-te de ple en el meravellós món del cabaret.