Luna Llena converteix en viral un videoclip sobre el bullying

La canço porta per títol "Vuelve a brillar”

El grup valencià Lluna Plena ha convertit en viral el seu nou videoclip contra el bullying, aconseguint les 37.217 visualitzacions en tan sol una setmana. La cançó porta per títol “Torna a brillar”, en tema que parla de l’assetjament tant escolar com en qualsevol circumstància. A través de les seves xarxes socials han manifestat que han estat 2 mesos de treball, estan molt il·lusionats amb aquesta cançó que busca llançar un missatge positiu i de força a tots aquells que han sofert les humiliacions d’uns altres.

Segons han ressaltat per xarxes socials volen transmetre un missatge molt clar “vulgues-te tal com ets, perquè no hi ha ningú com el teu”. Com diuen en la seva lletra tots poden superar aquesta situació, ja siguin flacs, grossos, baixets, portin ulleres, tinguin orelles o nassos grans, l’important tornar a somriure, tornar a brillar, tots aquí som igual”. Rematen amb una frase molt contundent “el que més es fica amb un altre, sempre és el més acomplexat”. El vídeo s’ha gravat a diverses zones de València, destacar els jardins del Palau de la Música.

Lluna Plena és un grup Valencià que es va formar l’any 2009 amb la unió de Paco Navarrete, cantant, guitarrista i Marina Dorochenko cantant, pianista. Junts han creat un nou estil, la fusió de diversos estils musicals, barrejant el pop, rock, rumba, flamenc, indie, hip-hop, música ètnica, balada, música llatina. Des de l’any 2011 estan preparant el seu nou gran projecte anomenat “El puzle” que consta de 79 peces. Cada peça és un color, un paisatge, una història que explicar, mostrant en cadascuna d’elles la seva fusió d’amplis estils

La seva música ha recorregut mig món, han estat 6 mesos a Mèxic, però abans han actuat per tota València, però també a Alacant, Castelló, Tarragona, Salou, Gandia, Benidorm, Calp, Énguera, la Romana, Murcia, Almeria, Granada, Còrdova, Jaén, Sevilla, Màlaga, Madrid, entre molts llocs. També a Europa com a Praga “República Txeca”, Roma i Orvietto “Itàlia”.