Consell

El Consell celebrarà este cap de setmana el seu seminari d’estiu a Ademús  en el qual avaluarà la gestió de l’últim semestre i fixarà noves prioritats-

El president de la Generalitat, Ximo Puig, presidirà aquest quart seminari, després dels quals van tenir lloc a Morella (Castelló), Torrevella (Alacant) i Sagunt (València).

El principal objectiu d’aquestes jornades de treball, que es perllongaran fins al diumenge 23 de juliol és avaluar i fer balanç de la gestió duta a terme pel Govern valencià durant els últims sis mesos i, al mateix temps, establir les noves prioritats per al pròxim semestre.

D’aquesta manera, els membres del Consell es reuniran per a posar en comú i actualitzar els compromisos adquirits pels seus departaments en l’anterior seminari de Sagunt, celebrat l’hivern passat.

Segons un comunicat del Consell, açò permetrà determinar què compromisos s’han dut a terme i quins estan en procés d’execució, així com plantejar noves mesures per a impulsar l’acció de govern.

Com ja va ocórrer en edicions prèvies dels seminaris de govern, a Ademús s’estudiaran mesures per a incrementar l’eficàcia de l’Administració autonòmica en el marc dels objectius polítics fixats pel Acord del Botànic, “la qual cosa contribuirà a desenvolupar-los de forma òptima”.

Les activitats del seminari de govern s’iniciaran aquest divendres a la vesprada amb una reunió de treball en el col·legi públic Racó d’Ademús, en la qual participaran tots els consellers.

Prèviament, al matí, el ple del Consell celebrarà la seua reunió setmanal en el Molino de la Vila d’Ademús, després de la qual el president de la Generalitat visitarà la cooperativa Vircoop CV, situada en el polígon artesanal de Torre Baixa, i realitzarà una visita institucional a aquest municipi del Racó d’Ademús.

El dissabte es reprendran les jornades de treball del Consell, que es completaran amb una visita institucional al municipi de Cases Altes i amb una reunió sobre despoblació amb la Mancomunitat de Municipis del Racó d’Ademús a la qual també assistirà la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra.

Ambdues activitats tindran lloc durant el matí del dissabte, mentre que, a la vesprada, es realitzarà una altra visita institucional al municipi de Castielfabib, també en la comarca del Racó d’Ademús.

Les conclusions del seminari es presentaran el diumenge al matí en una roda de premsa que oferiran el president de la Generalitat, Ximo Puig, i la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, en el Molino de la Vila d’Ademús.