Lolita Flores va passar ahir pel programa Àgora per a parlar de l’obra de teatre que està representant en el Talia de València, ‘Prefiero que seamos amigos’ al costat de l’actor Luis Mottola. Una comèdia romàntica i que, segons va confessar l’artista, tenia moltes ganes de fer perquè l’anterior personatge que havia interpretat i que va ser el de Natalia ‘la Colometa’ en la Plaza del Diamante li havia fet patir molt.

Lolita, que va guanyar un Goya com a millor actriu revelació per la pel·lícula Rencor, va afirmar en el seu moment sentir-se una intrusa en el camp de la interpretació, encara que després de moltes sèries i obres de teatre ja quasi no tenia eixa sensació.

Davant el moviment que existeix actualment entre les actrius per la falta d’oportunitats laborals o per les situacions d’abús que han hagut de patir algunes actrius, la intèrpret de Sarandonga es va mostrar molt clara assenyalant, fins i tot, que culpables d’esta situació eren els homes i que les dones tenien moltes ganes de seguir treballant però sense que els posaren una mà damunt.

Lolita no va poder evitar parlar de sa mare, la recordada Lola Flores, una de les millors artistes que ha donat este país i va defensar que el llegat cultural de la Faraona era incalculable, no solament per a Espanya si no per a tota la seua família

Lolita Flores, qui va confessar que no té ganes de tornar a la música de moment, va assegurar que no tindria cap inconvenient a treballar amb els seus fills, però prefereix que, tant Elena com Guillermo Furiase, s’assenteixen en les seues professions.