Pluges i neu a partir dels 400 metres

Les temperatures experimentaran un lleuger descens.

lluvias

El terç sud de la Comunitat Valenciana registrarà a primeres hores de demà precipitacions febles que també podrien afectar a la meitat nord, i en la resta el cel estarà poc nuvolós, la cota de neu estarà entre els 400 i 600 metres i les temperatures experimentaran un descens.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia, demà es produiran gelades febles a l’interior i el vent serà del nord-oest, moderat a fort a l’interior nord de Castelló i fluix a moderat en la resta.

Avui el cel estarà nuvolós a cobert amb precipitacions, especialment en la meitat sud, la cota de neu baixarà d’1.400 a 800 metres, es produiran gelades febles a l’interior de la meitat nord i les temperatures diürnes baixaran.

El vent serà d’avui de component oest fluix, tendint a nord-oest moderat a l’interior nord de Castelló i fluix moderat en la resta, segons Aemet.

Les temperatures extremes registrades en les últimes vint-i-quatre hores en les tres capitals de província han sigut les següents: Castelló 6 i 17 graus, València 7 i 17 graus, Alacant 8 i 17 graus.