lluvias
GRAFCVA3423. VALENCIA, 01/04/2019.-Las precipitaciones acumuladas en las últimas veinticuatro horas han alcanzado los 240,4 litros por metro cuadrado en el municipio alicantino de La Vall d'Ebo, aunque la alerta amarilla ya ha concluido y este lunes ya no hay avisos meteorológicos vigentes en la Comunitat Valenciana.EFE/ Ana Escobar

El cel de la Comunitat estarà aquest dijous nuvolós amb pluges febles ocasionals a l’interior de la província de València i probables en la resta d’interiors. No així en la capital, on el dia lluirà assolellat amb algun núvol en la primera part del dia. Les temperatures oscil·laran entre els 13 i els 22 graus.

A la tarda la cota de neu baixarà a 1.500 metres, amb mínimes en ascens i màximes que pujaran en la costa d’Alacant i Castelló. El vent bufarà de l’oest i sud-oest fluix a moderat.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia, per a aquest dimecres s’espera escassa nuvolositat, amb intervals nuvolosos en el terç nord on no es descarta algun ruixat feble a l’interior. La cota de neu puja de 1.000 a 2.000 metres i les temperatures es mantenen sense canvis o en descens. El vent bufarà de l’oest i sud-oest fluix a moderat.