lluvia

La pluja podria arribar aquest cap de setmana a la Comunitat Valenciana. Aquest divendres la previsió és d’intervals nuvolosos, amb ruixats dispersos a Alacant i sud de València en la primera meitat del dia, tendint a cel poc nuvolós a la vesprada, i les temperatures aniran en descens. A Castelló bufarà vent del nord-oest moderat tendint a variable fluix a partir de migdia. En la resta, vent variable fluix tendint a component aquest a la vesprada amb intervals de moderat en el litoral.

lluvia

Les temperatures experimentaran un descens en els pròxims dies. Les màximes arribaran als 28 graus en zones d’Alacant com Dénia o Elx, i als 27 graus a Alacant, Castelló, València i zones d’interior com Requena. Es quedaran en 23 graus a Morella i a Alcoi s’espera que els mercuris no superen els 24 graus, segons les prediccions de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Les mínimes, per part seua, es registraran a Morella, amb 8 graus, mentre que seran de 13 graus a Requena i de 14 a Alcoi.

lluvia
Previsió temperatures per al divendres 6 de setembre

El dissabte els intervals nuvolosos seran protagonistes amb ruixats dispersos, que no es descarta vagen acompanyats de tempesta. Temperatures amb pocs canvis en general, excepte les màximes a l’interior nord de València i sud de Castelló que experimentaran un descens. En el nord de Castelló, vent del nord-oest moderat tendint a sud-est fluix a la vesprada; en la resta, vent variable fluix tendint a aquest o sud-est.

lluvia
Previsió meteorològica per al dissabte 7 de setembre