Llíria ofrece su solidaridad al pueblo mallorquín de Sant Llorenç

L’alcalde de Llíria, Manolo Civera, ha oferit a les institucions balears – en nom de tot el poble de Llíria – el suport de la localitat per “la terrible situació que s’està vivint al poble mallorquí de Sant Llorenç de Cardassar”, com a conseqüència de les greus inundacions causades per les pluges torrencials.

El primer edil ha transmès també el condol de la capital del Camp de Túria per les víctimes mortals de la tromba d’aigua. “Els edetans i edetanes compartim el dolor que están vivint estos dies a la localitat mallorquina i hem volgut transmetre tota la solidaritat del poble de Llíria amb les víctimes i els seus familiars”.

En este sentit, l’alcalde edetà ha oferit tota la col·laboració necessària per fer front a la tragèdia. “Llíria és un poble solidari i, com no podia ser d’una altra manera, estarem al costat de l’Ajuntament de Sant Llorenç de Cardassar i de les administracions balears en tot allò que necessiten. Sabem que són moments molt difícils, però volem fer-los saber que compten amb tots nosaltres; tenen tot el nostre suport”.