El litoral valencià aconseguirà el 90% d’ocupació hotelera en el pont del Pilar

El percentatge més alt ho registra Benidorm amb un nivell de reserves del 91%, mentres la ciutat de València supera ja el 80% d'ocupació.

puente

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que els hotels tant del litoral com de l’interior de la Comunitat Valenciana “parteixen amb unes previsions properes al 83% per al pont del Pilar”.

Colomer ha avançat així els resultats de l’enquesta realitzada per Turisme Comunitat Valenciana a una mostra representativa d’hotels, tant de litoral com d’interior de la Comunitat Valenciana per als pròxims dies del 12 al 14 d’octubre.

Així, segons el sondeig referit a esta festivitat d’àmbit nacional, la Comunitat Valenciana compte hui dia amb unes reserves confirmades estimades en un 82,96% en el litoral, on el percentatge més alt ho registra Benidorm, amb un nivell de reserves que aconsegueix ja el 91%.

L’ocupació prevista en el litoral de la província de València ronda prop del 85%, deu punts percentuals més que l’estimada en el mateix període de 2017. Així mateix, l’enquesta mostra que la ciutat de València aconsegueix més del 80% d’ocupació. Per part seua, el litoral de Castelló compta amb una previsió d’ocupació per a les nits de l’11 al 13 d’octubre superior al 70%, i el litoral alacantí, sense incloure Benidorm, té una previsió del 79%.

puente
El bon temps va omplir les platges de la ciutat el primer cap de setmana d’octubre. EFE/Kai Försterling

Per a Francesc Colomer, és “francament interessant” que les ocupacions que registren els nostres hotels durant aquest pont i el passat 9 d’Octubre, siguen similars a les obtingudes en plena temporada turística estival, la qual cosa significa que “la lluita contra l’estacionalidad l’anem guanyant entre tots“.

Previsió en hotels d’interior

Respecte a l’interior, les previsions per al pont del Pilar que maneja Turisme Comunitat Valenciana indiquen que els hotels d’interior de la Comunitat Valenciana preveuen una ocupació del 82,78%, la qual cosa suposa una diferència de 9,5 punts percentuals més que durant el mateix període de l’any anterior.

Per províncies, els hotels d’interior de Castelló estimen una ocupació superior al 78% per a les nits del 11,12 i 13 d’octubre; els hotels de la província d’Alacant estimen més del 60% d’ocupació i els de la província de València compten amb unes reserves properes al 94%.

El termómetro sube en el puente del 12 de Octubre