Trepidant agenda dels candidats a l’alcaldia de València abans que finalitze el termini per a presentar les llistes definitives amb les quals aspiraran a governar l’Ajuntament de la capital del Túria.

Ahir, la candidata del PP a l’alcaldia de la ciutat, María José Catalá, va fer pública la candidatura completa per a les eleccions del 26 de maig amb importants novetats com la presència de dues dones en el segon i tercer lloc d’eixida i el fitxatge del president de Lo Rat Penat i del fill de González Lizondo.

També aquest matí la candidata a l’alcaldia pel PSPV-PSOE entregava la llista municipal en la Junta Electoral. Sandra Gómez afirmava que es tracta d’una candidatura renovada i que pretén il·lusionar a l’electorat.

Per la seua part el número 1 per Ciudadanos al govern municipal, Fernando Giner, especulava ahir sobre els possibles pactes post electorals i assegurava que la formació taronja ix a guanyar.

Comença el compte arrere perquè l’activitat electoral se centre en els comicis municipals i europeus després de la celebració de les eleccions generals i autonòmiques del diumenge 28 d’abril.