El Levante UD confirma cinco positivos en coronavirus
Jugadores del Levante UD en un entrenamiento en la Ciudad Deportiva.

El Llevant UD ha comunicat aquest matí que, després de les proves PCR realitzades en la vesprada del dilluns a jugadors, tècnics i resta de staff, els serveis mèdics del club han rebut la notificació de cinc casos positius en coronavirus.

Segons l’equip valencià, es tracta de tres jugadors i dos membres del staff. Tots ells ja es troben aïllats i complint el protocol sanitari. A més, estan sota el control i seguiment dels serveis mèdics del club.

El Llevant UD va reprendre ahir els entrenaments després de la pausa de la competició per les festes nadalenques. La principal novetat va ser el retorn de Nemanja Radoja que, després de superar la COVID-19, va poder treballar amb la resta dels seus companys.

El conjunt levantinista ja posa l’atenció en la pròxima trobada de lliga que li mesurarà al Vila-real CF. Est se celebrarà dilluns que ve 3 de gener a les 19 hores. Els d’Alessio Lisci s’exercitaran en les instal·lacions de Bunyol aquest dimarts, el dijous, el divendres i el dissabte. El diumenge també entrenaran però el faran en l’Estadi Ciutat de València.