getafe

El Llevant s’enfrontarà al Getafe en el Ciutat de València en el partit corresponent a la jornada 9 de la Lliga Santander.

Serà el dissabte a les 13:00 quan de nou el conjunt granota estrene la jornada de lliga.

Els de Muñiz arriben al partit després d’un exercici de solidesa defensiva a Cornellà-El Prat on un inspirat Raúl Fernández va aconseguir salvar els mobles i sumar un valuós punt després de dues derrotes consecutives davant Betis i Alabès.

D’aquesta manera, després d’aconseguir bones sensacions sobretot en la primera meitat, el Llevant tractarà de completar aqueixa reversió cap a la victòria en el seu estadi contra un rival amb un precedent esperançador.

Morales va ser l’artífex principal del 3-0 que li van endossar al Getafe en la temporada 2015-2016 quan els azulones van visitar el feu llevantinista. Rossi i Verdú van ser els altres golejadors d’aquell partit.

Aquella temporada tots dos equips van acabar descendint de categoria i l’any passat, en Segona Divisió, la mateixa trobada es va saldar amb un empat.

La il·lusió està de la mà dels locals, els qui amb el suport de la seua afició tractaran de sumar els tres punts contra un rival tan conegut com combatiu, que ocupa la posició 14 en la classificació.

Se busca gol

Sembla ser la màxima a corregir pel cos tècnic levantinista: la falta d’encert dels davanters. El Llevant és un dels dos equips de totes les lligues europees en els quals encara no s’han estrenat els davanters.

Álex Alegria va començar sent el triat per Muñiz com a referència ofensiva però després d’una arrencada de temporada amb falta d’encert, sembla haver perdut la confiança del tècnic asturià i Nano Mesa pot ser el següent a tenir l’oportunitat.

Qui està sent un dels homes destacats en la finalització és Ivi López, el jugador procedent del Sevilla Atlètic amb dos gols en la temporada, està deixant grans actuacions.

Baixes

Muñiz no podrà disposar de Jason, Roger, Samu García i Iván López per lesió mentre que José Bordalás no podrà comptar amb Dani Pacheco i Gaku Shibasaki per lesió i Gorosito, Jefferson Montero i Manojlovic seran dubte per problemes físics.