La festa de les Falles torna a ser protagonista per a potenciar el Turisme a la ciutat de València .

L’estand de Turisme València, ha volgut demostrar la gran labor que realitzen els artistes fallers, i així donar a conèixer la Festa de les Falles. Per això, estan exposades les maquetes de les Falles Municipals i les de quatre falles de la secció 1A: Falla Llanterna NaRobella, Falla Ribera Convento Santa Clara, Falla Císcar Borriana i Falla Santa Genoveva Torre Arquitecto Tolsa Alfauir (“La Nova d´Orriols”).

   

Marina Civera, al costat de la seua Cort d’Honor, van assistir per a celebrar el dia de la Comunitat Valenciana i durant la seua visita van visitar els diferents expositors com el de Japó. La fallera major i la seua Cort, van ser acompanyades en tot moment pel Regidor de Festes i Cultura Festiva Pere Fuset, qui va manifestar la importància de donar a conèixer la festa: “les falles no són sol 4 dies, la ciutat de València es transforma” .

A més van acudir a la Fira Santiago Ballester, president de les falles d’especial, així com Paco Romero, president de la federació de Falles de 1A , qui va voler agrair a l’Ajuntament de València i a Turisme València el seu esforç per poder portar les maquetes i d’aqueixa manera fomentar la importància que té el treball dels artistes fallers.

Les autoritats polítiques presents en el dia gran de la Comunitat , no van dubtar a afirmar la importància que té la festa fallera en el Turisme de la Ciutat, i tal com va afirmar la Primera Tinent Alcalde de València Sandra Gómez, “tractar de cuidar alguna cosa que és molt important com són els artistes fallers”.

.

 

Ximo Puig inaugura el día de la Comunidad Valenciana en Fitur