Les maquetes de les falles i els artistes fallers protagonistes en la fira de Turisme de Madrid

Les maquetes de la Federació de Falles de 1A, així com les de la Falla Municipal, protagonistes en Fitur. Marina Civera, Fallera Major de València i la seua Cort d'Honor, van estar presents per a celebrar el dia de la Comunitat Valenciana, donar a conèixer la Festa i potenciar el turisme durant la Setmana Fallera.

La festa de les Falles torna a ser protagonista per a potenciar el Turisme a la ciutat de València .

L’estand de Turisme València, ha volgut demostrar la gran labor que realitzen els artistes fallers, i així donar a conèixer la Festa de les Falles. Per això, estan exposades les maquetes de les Falles Municipals i les de quatre falles de la secció 1A: Falla Llanterna NaRobella, Falla Ribera Convento Santa Clara, Falla Císcar Borriana i Falla Santa Genoveva Torre Arquitecto Tolsa Alfauir (“La Nova d´Orriols”).

   

Marina Civera, al costat de la seua Cort d’Honor, van assistir per a celebrar el dia de la Comunitat Valenciana i durant la seua visita van visitar els diferents expositors com el de Japó. La fallera major i la seua Cort, van ser acompanyades en tot moment pel Regidor de Festes i Cultura Festiva Pere Fuset, qui va manifestar la importància de donar a conèixer la festa: “les falles no són sol 4 dies, la ciutat de València es transforma” .

A més van acudir a la Fira Santiago Ballester, president de les falles d’especial, així com Paco Romero, president de la federació de Falles de 1A , qui va voler agrair a l’Ajuntament de València i a Turisme València el seu esforç per poder portar les maquetes i d’aqueixa manera fomentar la importància que té el treball dels artistes fallers.

Les autoritats polítiques presents en el dia gran de la Comunitat , no van dubtar a afirmar la importància que té la festa fallera en el Turisme de la Ciutat, i tal com va afirmar la Primera Tinent Alcalde de València Sandra Gómez, “tractar de cuidar alguna cosa que és molt important com són els artistes fallers”.

.

 

Ximo Puig inaugura el día de la Comunidad Valenciana en Fitur