Les falleres majors de Torrent remarquen l’essència festiva i de poble de la capital de l’Horta Sud

Carmen Raga i Leyre Gallego ja llueixen corona com a màximes representants de les festes josefines i revelen els detalls de com i què esperen del seu regnat.

Les falleres majors de Torrent de 2019, Carmen Raga i la xiqueta Leyre Gallego, exerceixen ja de ple com a màximes representants de les festes josefines de la capital de l’Horta **Sud. Després de la seua exaltació, fa a penes unes setmanes, en la qual van viure un somni fet realitat, llueixen amb il·lusió joia i la banda que les acredita com les reines de les Falles del pròxim exercici.

Ambdues han fet un buit en els seus apretades agendes per a comptar en el programa de 7 Televalencia. ‘Vive las Fiestas’. Les dues saben que els espera any carregat d’emocions, il·lusió i bons moments, que quedaran per sempre en el seu record, i en el dels seus familiars. Així ho van manifestar durant l’entrevista, en la qual han avançat que enguany, com a novetat, tancaran les dues juntes, amb les seues corts d’honor, l’Ofrena de Flors.

La Fallera Major de Torrent 2019, Carmen Raga, en el prograsma Vive las Fiestas
La Fallera Major Infantil de Torrent 2019, Leyre Gallego, en el prograsma Vive las Fiestas

Tant Carmen com Leyre, que ja formen un gran tàndem i una gran família amb les seues companyes de cort, van fer gala de la gran activitat festiva que hi ha a Torrent, una “ciutat amb essència de poble i molt fallera amb les seues 29 comissions”.

També van parlar del seu indumentària -però sense revelar detalls-, de les seues pròximes cites com a falleres majors i de tot l’afecte i suport que estan rebent.