lambda

Els responsables que el col·lectiu LGTBI de València seguisca reivindicant els seus drets és el col·lectiu Lambda. Esta associació de Gais, Lesbianes, bisexuals i transexuals porta 30 anys realitzant tot tipus d’activitats lúdiques i culturals per la visibilización d’un sector de la societat que, cada vegada, té més presència pública.

El colofó d’eixa reivindicació es materialitza durant el mes de juny quan la comunitat LGTBI celebra el denominat Orgull Gai i que enguany presenta algunes novetats com el festival de cinema Mostra la Ploma en la qual es projectaran pel·lícules de temàtica gai. Però totes les activitats tenen la mateixa fi

Tal vegada, l’acte més cridaner de l’Orgull és la manifestació del 24 de juny el tema del qual és “Exigim un món lliure per a ser com som” perquè cadascun estime i visca la seua identitat com vulga.

Però malgrat tots els actes d’odi i violència que pateix el col·lectiu gai en moltes parts del món, Lambda té una opinió molt positiva de València

Els responsables del col·lectiu Lambda saben que encara tenen molt treball que fer i moltes llibertats que conquistar, però l’esperança d’aconseguir-ho fa que no desistisquen en la seua lluita.