Cirque du Soleil torna a València amb la seua icònica carpa blava i groga (Grand Chapiteau) per a presentar la seua espectacular producción KOOZA: un sorprenent i acolorit homenatge a la tradició del circ que s’estrenarà el pròxim 30 de maig,i que es representarà a València fins al 7 de juliol al costat de l’antiga Estació del Grau (al final de l’Avinguda del Port).

KOOZA és un retorn als orígens de Cirque du Soleil que combina dues tradicions presents en el circ: les acrobàcies i l’art dels pallassos. L’espectacle posa de manifest l’exigència física que requereix cada número en tota la seua esplendor i fragilitat, a través d’una acolorida mescla que destaca per l’humor més bufonesc.

El nom de KOOZA s’inspira en la paraula sànscrita koza, que significa ‘caixa’, ‘cofre’ o ‘tresor. Mitjançant una explosió de colors, Kooza s’obri com una enjoiada caixa de joguets capturant la imaginació de l’espectador i accelerant-li el pols.

La representació comptarà amb un elenc internacional de 50 acròbates, músics, cantants i actors, que oferirà «emocionants proeses i pallassades» que acabarà amb el riure dels espectadors. Els artistes estaran acompanyats d’una banda sonora en directe que fusiona jazz, funk i ritmes de Bollywood.

Entre la força i la fragilitat, el riure i el somriure, la confusió i l’harmonia, KOOZA explora temes com la identitat, el reconeixement i el poder. L’espectacle està ambientat en un electritzant i exòtic món visual ple de sorpreses, emocions, esgarrifances, audàcia i una total participació del públic.

Les entrades encara están disponibles, Kooza presenta diferents funcions en un espectacle que no tornava a València des de 2011 amb produccions com Quidam (2000), Saltimbanco (2003) i Dralion (2006).