Muere un joven de 19 años en un accidente de tráfico en Valencia
Hospital Clínico de Valencia.

Tràgic accident de trànsit a València. Un jove de 19 anys ha perdut la vida en la V-21, a l’altura del quilòmetre 9, després de col·lidir el seu cotxe amb un camió.

Segons ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU), el sinistre ha tingut lloc en la nit d’aquest dilluns. Va ser sobre les 21.40 hores quan es va alertar als serveis d’emergències de la col·lisió.

Fins al punt de l’accident es va desplaçar una unitat de Servei Vital Bàsic (SVB) i una ambulància del Servei d’Assistència Mèdica d’Urgències (SAMU). No obstant això, el equip mèdic ja no va poder fer res pel jove perquè havia mort després del colp.

El conductor del camió, un home de 54 anys, va ser atès per una crisi d’ansietat. Els sanitaris van procedir a la seua estabilització i ho van traslladar a l’Hospital Clínic de València.

NOU SINISTRE AMB UN CAMIÓ

L’accident d’ahir se suma a un segon sinistre amb un camió implicat en menys de 24 hores. Aquesta matinada un conductor ha atropellat a un home de 38 anys en la localitat de Manises.

L’incident ha tingut lloc al voltant de les 02.30 hores en la N-220. El SAMU va emprar diverses tècniques d’estabilització i va ser traslladat a l’Hospital La Fe amb un politraumatisme.