Tornen les Jornades d’Autor amb un programa totalment renovat. Durant els pròxims quatre mesos un total de 40 xefs de renom impartiran classes gratuïtes en diversos punts de la Xarxa de Centres de Turisme de la Comunitat. L’objectiu serà acostar l’alta gastronomia a tots els professionals valencians per a així incrementar la qualificació del sector culinari.

Les Jornades d’Autor comptaran amb un total de 75 accions de formació en cuina, rebosteria i gestió de sales. Els professionals experts, alguns d’ells treballadors de ‘El Celler de Can Roca’ o ‘El cenador de Amós’, impartiran una ponència acompanyada d’una classe magistral totalment pràctica per als assistents.

Francesc Colomer, secretari autonòmic de Turisme, ha assenyalat que la formació gastronòmica a través dels centres CdT és “la millor inversió de futur”. A més, ha destacat que la qualificació del personal gastronòmic serà una “peça clau” i un “motor fonamental” per a convertir la Comunitat Valenciana en una destinació turística gastronòmica de reconegut prestigi.