Payasospital

Dos dies de celebració (28 i 29 de desembre) als Jardins del Palau de la Música replets d’activitats infantils amb el colofó final d’una gala 100% clown. Este és el programa festiu que ha dissenyat Payasospital per a celebrar amb els més xicotets de la casa les seues 20 anys de marxa.

El recinte, situat als Jardins del Palau, estarà fitat però obert al públic general de manera que es podrà passejar per la zona sense necessitat de traure una entrada. No obstant això, per a participar en les activitats, els xiquets hauran d’inscriure’s in situ i aportar una col·laboració.

‘A canvi d’un xicotet donatiu de quatre euros, els xiquets podran gaudir de totes les propostes i apuntar-se als tallers i masterclass. A més, comptarem amb la presència dels nostres pallassos realitzant reconeixements mèdics de riure a tots els assistents. També habilitarem una zona de pícnic perquè les famílies puguen menjar, esmorzar o berenar allí mateix’, assenyala Sergio Claramunt, director artístic i fundador de Payasospital.

A més, hi haurà pintacaras, tallers infantils, jocs inflables, zona de contes, jocs amb globus i un skate park. A esta oferta d’activitats se li sumaran classes magistrals sobre cuina o robòtica, a més d’una àrea per a bebès i un espai de food trucks.

Gal·la 20 Aniversari

Davall el nom, Veinte de Festa l’ONG ha programat esta bateria d’activitats que tindrà el seu fermall final amb la celebració de la Gala 20 Aniversari. Este espectacle clown músic-teatral se celebrarà a la sala José Iturbi del Palau de la Música el dissabte 29 a les 19.30 hores. En ell participaran els 26 artistes que formen part de la plantilla de Payasospital donant forma als números musicals i escenes pallasses que culminaran amb un gran pastís d’aniversari que podran degustar tots els assistents. Les entrades es poden adquirir en les taquilles del Palau i el seu web.

Així mateix, Payasospital ha habilitat una Fila 0 per a totes aquelles persones que, no podent assistir a la gala, vulguen col·laborar amb aquesta causa solidària: número de compte ES33 2100 1474 1302 00032087 o per internet en la web de Payasospital.

Los niños valencianos ya tienen menos deberes por Ley