El centro de Valencia se prepara para dar el pistoletazo de salida a la Navidad
Montaje de los tres árboles de Navidad de la plaza consistorial.

El Ajuntament de València ha començat a instal·lar un dels elements principals de la decoració nadalenca: l’arbre de Nadal. Des d’aquest matí, els operaris treballen a donar forma a aquesta estructura que torna a la plaça consistorial juntament amb dos arbres més.

Segons han comunicat des de l’Ajuntament, la nova estructura mesurarà més de 20 metres d’alt. En total seran 20 metres d’arbre més 1,2 metres d’estrela de coronació sumant així 21,20 metres en el seu conjunt.

L’arbre de Nadal estarà compost per Leds RGB. Això permetrà fer diversos dissenys i dibuixos sobre ell que es mouran al ritme de música nadalenca, la qual també estarà incorporada en el mateix arbre.

Els operaris treballen en el muntatge dels arbres de Nadal.

D’altra banda, en la plaça s’instal·laran dos arbres més de menor grandària. Un d’ells serà de 6 metres d’altura. Segons han avançat, tindrà il·luminació fixa representant motius nadalencs més clàssics (cors, boles, etc.). Serà igual que els arbres instal·lats en els diferents barris de València.

El tercer arbre de Nadal de l’Ajuntament serà més xicotet i mesurarà 3 metres d’alt. Comptarà amb 3 o 4 boles de 0,50 a 1,20 m. i il·luminació fixa.

L’encesa dels tres arbres tindrà lloc el pròxim 2 de desembre. Serà a les 19.00 hores quan el Nadal de València done el tret d’eixida. A més, com ja es va avançar, al marge de la decoració es projectarà un vídeomaping sobre la façana de l’Ajuntament. No obstant això, per a gaudir d’aquestes projeccions encara caldrà esperar fins al 21 de desembre.