La diputada de Joventut, Esport i Igualtat de la Diputació de València, Isabel García ha passat pel programa Àgora que dirigeix i presenta Sylvia Costa per a analitzar la seua gestió en la corporació provincial i la situació política de la Comunitat i del seu partit, el PSPV.

Isabel
Isabel García durant una intervenció en 7 Televalencia.

García admet que els períodes electorals “em posen molt tibant però m’agrada viure una part de la política que és intensa”. Assegura que les enquestes del CIS “són més reals que mai perquè es publica cada poc temps ja que en la Comunitat Valenciana estem arreplegant els fruits del bon treball del govern de Puig”.

La responsable d’Igualtat atribueix també la bona imatge de la Comunitat al ‘efecte Pedro Sánchez’ ja que “summa i molt”. Àdhuc que ha precisat que “cal continuar treballant en la mateixa ruta sense molta eufòria”.

A la pregunta de què ocorrerà en les pròximes eleccions, la també regidora a Xirivella ha respost amb rotunditat que el PSPV “sempre ix a guanyar perquè tenim vocació de govern. Però si cal pactar, pactarem preferentment amb els partits d’esquerres”.

Un altre dels temes pel que se li ha preguntat és per la situació que està travessant l’expresident de la Diputació, Jorge Rodríguez. “Li tinc molta estima”, ha comentat la mateixa García qui s’ha compadit de l’alcalde d’Ontinyent perquè enguany ha tingut molta sort. La diputada socialista ha confessat que li agradaria que s’obrira el secret de sumari “perquè Jorge puga defensar-se”.

Jorge Rodríguez i Isabel García presenten el III Feminari.

García no ha volgut deixar passar l’ocasió perquè confessar que “trobe a faltar a Rodríguez perquè teníem molta complicitat i em va ajudar a traure avant molts projectes”.