tranvías

Els tramvies de les línies L4 i L6 de Metrovalencia han quedat interrompudes aquest matí. La causa ha sigut un ca mió que s’ha enganxat en la cantenaria de les vies dins de la ciutat.

El succés ha ocorregut sobre les 9 hores d’aquest dimarts, segons ha publicat Europa Press. Fuentes de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) han confirmat l’incident. Aquest ha tingut lloc entre l’avinguda Primado Reig i Pont de Fusta.

Pel que sembla era un vehicle que treballava en les obres de construcció d’un edifici pròxim al punt del sinistre. En travessar la via, el camió s’ha enganxat en la catenària deslligant diversos metres del cable que fa funcionar a els tramvies de la ciutat. Després d’això, els tècnics han hagut de tallar la tensió per a reparar el mal causat.

Per això, des d’FGV s’ha procedit a suspendre la circulació de les dues línies de tramvia de València. En la L4 funciona el tram d’Empalme a la Lloma Llarga i Mas del Rosari mentre que la L6 està activa des de La Cadena fins a Marítim Serrería.