Un incendio calcina tres coches en Cullera

Ja són quatre els cotxes que en els últims dies s’han cremat en el municipi valencià de Cullera. L’últim succés va ocórrer en la vesprada del diumenge quan es va alertar de l’incendi de tres vehicles. Aquests es trobaven estacionats una zona d’aparcament del Racó de Cullera.

Segons ha informat el Levante EMV, agents de la Policia Local i la Guàrdia Civil es van desplaçar fins al sinistre. La situació va tenir moments de pànic posat que les flames van alçar l’atenció de molts veïns i el foc va causar diverses explosions durant la seua propagació.

El treball dels bombers va aconseguir salvar la gran majoria de turismes que es trobaven aparcats. No obstant això, tres dels cotxes estacionats al costat del càmping Santa Marta es van calcinar. L’origen de les flames es desconeix igual que amb l’anterior incendi.

Imagen
Incendi d’un vehicle al carrer 25 d’abril de Cullera.
El succés és similar a l’ocorregut divendres passat quan un altre vehicle es va cremar al carrer 25 d’abril del municipi. Segons va informar el Consorci Provincial de Bombers, els efectius del parc de Cullera van acudir a la zona de l’incendi a primera hora de la vesprada. El cotxe va quedar totalment calcinat encara que les flames no van afectar altres turismes de la via.