Mercadona empleo

Les dues grans cadenes de supermercats Mercadona i Consum no romandran obertes ni Divendres Sant ni Dilluns de Pasqua en la Comunitat Valenciana. El Diari Oficial de la Generalitat (DOGV) ha autoritzat enguany la possibilitat d’obertura en les grans superfícies en les Zones de Gran Afluència Turística aquest divendres 10 i el dilluns 13.

Aquesta decisió ha vingut per la situació d’excepcionalitat en el Estat d’alarma, ja que els altres anys tant el Divendres Sant com el Dilluns de Pasqua era festiu per a les cadenes de supermercats. No obstant això, Mercadona i Consum han decidit no obrir cap dels dos dies, malgrat l’autorització del DOGV.

A continuació et deixem el calendari d’obertura dels supermercats per Setmana Santa en la Comunitat Valenciana.

Mercadona

Durant la quarentena, el seu horari és de 9.00 a 19.00. En la Comunitat aquesta Setmana Santa estarà obert amb aquest horari tota la setmana menys el Divendres Sant (10 d’abril), Diumenge de Resurrecció (12 d’abril) i Dilluns de Pasqua (13 d’abril). La resta de dies roman amb el mateix horari menys els festius. De totes maneres, això podria canviar. En el seu web anuncien que l’horari s’anirà adaptant a les circumstàncies canviants.

Consum

L’horari habitual en quarentena és de 10.00 a 20.00. De la mateixa manera que Mercadona, en la Comunitat Valenciana romandrà tancat el Divendres Sant (10 d’abril), Diumenge de Resurrecció (12 d’abril) i Dilluns de Pasqua (13 d’abril). En els altres dies continua amb el mateix horari excepte festius.

Carrefour

La cadena de supermercats francesa romandrà oberta en Dijous Sant (9 d’abril) i Divendres Sant (10 d’abril) de 9.00 a 15.00. El Dissabte manté el seu horari habitual de 9.00 a 21.00, i el Diumenge de Resurrecció (12 d’abril) es manté l’horari de 9.00 a 15.00.

Aldi

El seu horari habitual és de 9.00 a 20.00. En la Comunitat Valenciana, el Dijous Sant manté el seu horari. No obstant això, el Divendres Sant (9 d’abril) i el Dilluns de Pasqua (13 d’abril) només romandran oberts fins a les 14.00. El Diumenge de Resurrecció (12 d’abril) no obri en tot el dia.

Alcampo

La cadena sí que obrirà en els dies festius de Setmana Santa. En hipermercats l’horari és de 9.00 a 21.00 de dilluns a dissabtes. No obstant això, el diumenge tanquen a les 20.00. En supermercats, tots els dies romanen oberts de 9.00 a 20.30.