Navidad

La ciutat de València es prepara per a donar el tret d’eixida de les festes nadalenques abans que mai. La capital del Túria encendrà les seues llums de Nadal hui divendres 30 de novembre per a coincidir amb el cap de setmana de la Marató Trinidad Alfonso.

Serà esta vesprada a les 19.30 hores quan tinga lloc l’encès de les llums i de l’arbre en la Plaça de l’Ajuntament de València amb un acte oficial en el qual estarà l’alcalde, Joan Ribó, acompanyat pel regidor de Cultura Festival, Pere Fuset, i les Falleres Majors de València 2019: Marina Civera i Sara Larrazábal.

En la mateixa plaça no faltarà la instal·lació de les pistes de gel, tant per a adults com per a xiquets, així com el tiovivo de dos pisos. Estes dos atraccions també arranquen hui i romandran obertes de manera ininterrompuda fins al 6 de gener d’11 a 23 hores, a excepció del 24 i 31 de desembre on es tancarà a les 20 hores.

El Trenet de Nadal també inicia els seus recorreguts pel centre històric de València, partint des de l’Hotel Meliá de la Plaça de l’Ajuntament. Aquesta atracció compta amb cinc rutes que permetran conèixer la història del Cap i Casal i els millors secrets dels carrers de la ciutat.

Las campanadas de Valencia sonrarán dos veces en Nochevieja con una doble sesión festiva