La Fundació Trinidad Alfonso i l’Associació de Comerciants del Centre Històric han presentat la campanya ‘Els comerços també corren la marató” amb la presència del regidor de l’àrea, Carlos Galiana.

En aquesta iniciativa participaran 25 establiments i els seus aparadors guardaran relació amb el running i comptaren amb tres premis de 500€ cadascun. La fallada quedarà determinat per dos jurats: un de tècnic i un altre popular i que tindrà en compte l’Originalitat i Disseny i la Integració de la Temàtica Marató amb el producte.

La votació de jurat tècnic estarà format per 5 persones relacionades amb el comerç i respecte als clients, els seus vots podran remetre’s a través de la pàgina principal de Facebook de l’Associació de Comerços Centre València. La fotografia dels comerços amb més vegades “Compartit”, guanyarà el premi popular.

La fallada es publicarà el dia 30 de novembre a les 12 del migdia a través de la web de l’associació de Comerciants del Centre Històric i Marató València Trinidad Alfonso.

Nuevo récord del mundo del Medio Maratón