Detienen a tres menores tras violar en manada a una adolescente de la Ribera
27/11/2020 Policía Nacional COMUNIDAD VALENCIANA ESPAÑA EUROPA CASTELLÓN SOCIEDAD POLICÍA NACIONAL

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 49 anys, com presumpte autor d’un delicte d’amenaces i un altre de tinença il·lícita d’armes i explosius, després d’intimidar amb la rèplica d’una pistola a diverses persones a la terrassa d’un establiment.

Els fets van ocórrer anit sobre les 23.00 en el districte valencià de Trànsits. La Sala 091 va alertar als agents perquè acudiren a un bar de la zona. Pel que sembla, diverses persones s’havien refugiat a l’interior després de ser amenaçades per un home amb una pistola.

Ràpidament els agents es van dirigir al lloc on van ser requerits pel cambrer de l’establiment. Aquest va manifestar que hi havia diverses persones refugiades en el seu interior ja que s’havien alçat de la terrassa espaordides, quan un home que en aqueix moment estava allí assentat, els havia amenaçat esgrimint una pistola.

Els agents van interceptar a l’home, ja que a la terrassa hi havia més clients. Van comprovar que en la motxilla portava una pistola que en principi semblava real. No obstant això, posteriorment van poder comprovar que es tractava d’una arma simulada. A més, també portava un matxet de grans dimensions i una navalla multiús.

AMENACES I TINENÇA IL·LÍCITA D’ARMES

Els policies van esbrinar que les víctimes, moments abans, estaven aparcant el seu vehicle i van escoltar dos detonacions. En eixir del cotxe van observar a un home en la finestra d’un habitatge empunyant una arma i interpel·lant-los si tot anava bé. El grup va tancar el cotxe ràpidament i es va anar del lloc.

Posteriorment, quan es trobaven a la terrassa d’un bar, aquest mateix individu es va assentar darrere d’ells. Els va mirar fixament i va col·locar l’arma sobre la taula al mateix temps que els preguntava en to amenaçador si eren els del vehicle. Aquests es van alçar i van entrar en l’establiment, terroritzats, demanant als cambrers que anomenaren a la policia.

Finalment, els agents van detenir a l’home com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces i un altre de tinença il·lícita d’armes i explosius.