Asesinan a cuchilladas y por la espalda a un vecino de l'Eliana
Avenida de Hendaya en L'Eliana (Valencia).

Un home de 63 anys ha mort com a víctima d’un assassinat en la localitat valenciana de l’Eliana. La víctima va aparèixer en la nit d’aquest dijous en el seu domicili apunyalada per l’esquena.

Els fets van ocórrer al voltant de les 20.30 hores en un xalet de l’àrea residencial d’Hendaia. Segons relata el diari Levante EMV, va ser la germana de l’home qui va donar la veu d’alarma. Aquesta va eixir al carrer a la recerca d’auxili i un policia anara de servei i resident del veïnat va acudir en la seua ajuda.

En entrar en la llar de la víctima, compartida al costat de la seua germana i la mare de tots dos, l’agent va comprovar que l’home es trobava mort. El cos jeia en el sòl del saló encara que a penes hi havia sang. El cadàver presentava corts a la roba i diverses ferides per arma blanca a l’esquena.

Fins al lloc dels fets, es van traslladar agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de l’Eliana els qui van acordonar la zona. També va acudir una unitat del SAMU encara que no van poder realitzar res per la víctima.

INTERVENEN UN GANIVET COM A PRESUMPTA ARMA DEL CRIM DE L’ELIANA

Segons ha transcendit, durant el moment del succés també es trobava la mare del mort. No obstant això, la dona és una persona major amb problemes en la parla pel que no va poder esclarir el succeït.

Fins al domicili de la víctima va arribar la filla d’aquest, qui no resideix al costat de la seua família paterna, i va acusar la seua tia d’haver matat al seu pare. La Guàrdia Civil va traslladar a la germana de l’assassinat per a prendre-li declaració. D’altra banda, es va intervenir un ganivet de l’habitatge per ser la possible arma del crim.

La Policia Judicial de la Comandància de la Guàrdia Civil de València s’ha fet responsable de la investigació. No obstant això, el jutjat ha decretat secret dels moviments. D’altra banda, hui es procedirà a l’autòpsia de la víctima en l’Institut de Medicina Legal de València.