hoguera

La Generalitat porta les festes de les Fogueres de Sant Joan d’Alacant al Palau de la Generalitat amb la instal·lació d’una foguera en el seu pati gòtic i amb la programació d’unes jornades de portes obertes que coincidiran amb la setmana festiva de la capital alacantina.

La foguera, l’emplaçament de la qual en el Palau es realitza per primera vegada, ha sigut realitzada per l’artista Antonio Ruano i està instal·lada des del dilluns a la vesprada.

Amb esta iniciativa, que completa a les ja precedents realitzades amb motiu de les gaites i les falles, es pretén reforçar el compromís de la Generalitat amb la promoció de les festes de les tres províncies.

Així mateix, el Palau de la Generalitat obri les seues portes des d’este dimarts, 19 de juny, fins al divendres, 22 de juny, en horari de visites de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 hores a 20.00 hores.

A més, en la seu de la Generalitat en la Casa de les Bruixes es repartiran productes de ‘marxandatge’ de forma gratuïta amb la creativitat de la Generalitat, que ha sigut duta a terme pel mateix autor del cartell oficial de Fogueres 2018, David Hernández.

Amb motiu de les festes alacantines 7 Televalencia retransmetrà en directe les mascletaes disparades a les 14 hores des de la Plaza de los Luceros.