tranvías

Una dona de 28 anys ha resultat ferida en col·lidir el seu cotxe amb un tramvia a València. La jove ha hagut de ser atesa pels serveis sanitaris i ha donat negatiu en estupefaents.

Segons ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU), el sinistre ha succeït aquesta matinada. Ha sigut sobre les 05.00 hores quan el cotxe ha envestit al tramvia en l’avinguda Catalunya.

Pel que sembla, la conductora del turisme ha patit una distracció a causa de les obres que hi ha en la zona. El cotxe ha col·lidit amb el comboi en l’encreuament de les línies 4 i 6 obligant a tallar la circulació del tramvia.

Agents de la Policia Local i una unitat del Servei d’Assistència Mèdica d’Urgències (SAMU) s’han traslladat fins al lloc del sinistre. Els sanitaris han atès la jove que ha presentat una fuetada cervical. No obstant això, els danys han sigut lleus i no ha requerit de trasllat en ambulància. Per contra, el turisme sí ha patit danys materials d’envergadura.

Els agents de policia han sotmès a l’accidentada a un test d’alcoholèmia que ha resultat negatiu. Quaranta minuts després del sinistre, Metrovalencia ha anunciat la reactivació del servei de tramvia encara que amb retards. Poc després de les 08.30 hores ja s’ha informat que la circulació de la L4 quedava de nou “normalitzada”.