La Federació d’Hostaleria va lliurar els seus premis 2019

Els guardons tenen com a objectiu premiar a aquells que han contribuït a dignificar i millorar el sector hostaler valencià

La Federació Empresarial d’Hostaleria de València va lliurar els Premis de l’Hostaleria Valenciana 2019 en una gala celebrada en l’Ateneu Mercantil de València.

Uns guardons que tenen com a objectiu premiar a aquells que han contribuït a dignificar i millorar el sector hostaler valencià.

Entre altres els premis que es van lliurar van ser el premi fidelitat i de suport al sector que va recaure en el secretari autonòmic de Turisme Francesc Colomer.

El premi Periodisme i hostaleria va ser lliurat al periodista i escriptor valencià Paco Alonso.

El premi en el millor programa de televisió al programa Cuineres i Cuiners de Ricard Camarena.

El premi al millor restaurant de cuina tradicional al restaurant Gambrinus de 7 Aguas.

Premi disseny en hostaleria a la Ferrera, el premi emprenedor hostaler a la Más Bonita, el premi promoció productes valencians a l’Associació Valenciana d’Agricultors (AVAASAJA)…entre un altre guardons.

L’acte va estar presidit per delegat de Govern, Juan Carlos Fulgencio i va comptar amb l’assistència de més de 300 convidats entre autoritats, empresaris, professionals i proveïdors del sector que de nou va suposar un suport per a tots els professionals que treballen al sector de l’hostaleria.