La Federació Empresarial d’Hotelers de València ha celebrat en el Palau de l’Exposició de València la gala per a commemorar el 40º aniversari d’aquesta organització empresarial fundada en 1977.

L’acte ha reunit a més de 250 persones entre autoritats, empresaris, professionals i proveïdors del sector que han assistit a una emotiva cerimònia en la qual s’ha fet un repàs dels 40 anys d’història de l’entitat a través d’un vídeo amb entrevistes i testimoniatges d’empresaris que han viscut tota l’evolució i les diferents etapes de la Federació.

També s’ha fet lliurament als fills de Jesús Barrachina i Antonio Galbis d’un reconeixement pòstum per l’activa participació de tots dos empresaris en la FEHV, especialment en els seus orígens, on van ser peces clau de la seua engegada, i pel gran llegat que han deixat a l’hostaleria valenciana.

L’acte ha servit també per a homenatjar als empresaris que formen part de la Federació d’Hostaleria de València des de fa 40 anys.

A més, en la gala s’han lliurat els “Premis de l’Hostaleria Valenciana 2017”, que tenen com a objectiu reconèixer la labor i la trajectòria de professionals, empreses i institucions que han contribuït a dignificar i millorar el sector hostelero de la província de València en 13 categories diferents com a “Defensa del sector”, “Emprenedor Hostelero”, “Disseny en Hostaleria” o Trajectòria professional”, entre unes altres, incloent-se enguany també el premi a la Responsabilitat Social Corporativa.

Els premiats d’enguany han sigut: Grupo Acrismatic, el periodista Jesús Trelis, Ostrarium, Christian Herrera, Innsa Hostel, la Guia gastronòmica Restaurants i Vins de la Comunitat Valenciana, el Restaurant Ameyal, la Casa de l’Orxata, Sergio Jaúregui, la Casa Ronald McDonald de València, Germán Valenzuela, Casa El Famós i Francisco Tadeo Pons de Casa Quiquet.