emt gratis
El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, presenta en roda de premsa les activitats de la Setmana de la Mobilitat.

La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, ha denunciat avui que Grezzi i el gerent de l’EMT han pujat al secretari-assessor de l’EMT un 500% el sou, després de l’estafa de 4 milions d’euros de l’EMT.

Segons les factures del secretari-assessor, en 2015 els honoraris que facturava per assessorar el Consell d’Administració de l’EMT eren 600 €,  sense incloure l’IVA, i en el contracte subscrit fa a penes un mes passa a cobrar per aquest mateix concepte 3.000 €, sense incloure l’IVA.

“Es tracta d’una pujada desorbitada que requereix de moltíssimes explicacions per part de Compromís i el PSPV que van ser els qui van votar a favor d’aquesta pujada en el Consell d’Administració del passat 7 d’octubre”, ha assenyalat Catalá que ha recordat que el PP va votar en contra d’aquesta pujada, així com de l’augment de salari del Gerent de l’EMT de 5.000 euros i del contracte del Director Adjunt, antic cap de gabinet, que suposava 10.000€ més de sou.

Així mateix, la portaveu del Grup Municipal Popular ha recordat que abans de l’arribada de Compromís a l’Ajuntament de València, el secretari-assessor de l’EMT no realitzava assistències jurídiques en matèria laboral, per haver-se integrat en la plantilla un advocat expert en aquesta matèria, alguna cosa que va canviar quan Grezzi va prendre les regnes de l’EMT.

“El bufet de l’advocat extern contractat a dit per Grezzi ha cobrat més de 220.000 € en els últims cuatros anys i d’ells, quasi un terç van ser facturats per assistència jurídiques en qüestions laborals quan en l’EMT existeixen advocades que podrien realitzar aqueixa funció”, ha assenyalat Catalá.

“Estem parlant de diners de tots els valencians que ens podíem haver estalviat si s’hagueren encarregat aqueixos treballs a les advocades de l’empresa”, ha afegit la portaveu. “És un exemple més del descontrol en els procediments i en els pagaments de l’EMT dirigida per Grezzi.