VTC

El regidor responsable de l’àrea de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, s’ha reunit amb la Mesa del Taxi, on s’integren les sis organitzacions que representen al sector a la nostra ciutat. Després d’esta reunió, Grezzi ha expressat la voluntat de l’Ajuntament de València d’ampliar el termini de pre-contractació de vehicles VTC de 15 minuts a una hora “per a fer un control efectiu del servei discrecional que presten”.

Ha assenyalat Grezzi que aquesta ampliació del temps de pre-contractació és similar a la duta a terme en altres llocs de l’Estat, i l’ha considerada una mesura important, “perquè en cas contrari no s’estaria regulant de la manera més efectiva i hi hauria una situació de competència deslleial”.

El responsable de l’àrea de Mobilitat Sostenible ha afegit que esta ampliació podrà fer-se efectiva “quan s’aprove el decret de la Generalitat, que contemplarà una sèrie de mesures, i nosaltres traslladem a la gestió municipal que tenim la voluntat i la capacitat d’assumir aqueixes competències”.

En representació de les organitzacions integrades en la Mesa del Taxi ha informat Fernando del Molino, president de la Federació Sindical del Taxi i de la Confederació de Taxistes Autònoms de la Comunitat Valenciana, qui ha afirmat que “una hora ens sembla acceptable, després de veure com altres ajuntaments com el de Barcelona, o com el País Basc o Balears és el que estan fent”.

En aqueix mateix sentit s’ha manifestat el regidor Grezzi en afirmar que aquesta ampliació “és la mesura mínima que es necessita per a diferenciar als dos sectors i evitar que facen de taxis”.

Uber y Cabify amenazan con desaparecer de Valencia

Sanidad anuncia la intoxicación de otros 14 comensales del RiFF