Grezzi amplia a una hora d’espera la contractació dels VTC

"Pensem que el termini de 15 minuts no és suficient per a fer un control efectiu del servei discrecional que presten"

VTC

El regidor responsable de l’àrea de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, s’ha reunit amb la Mesa del Taxi, on s’integren les sis organitzacions que representen al sector a la nostra ciutat. Després d’esta reunió, Grezzi ha expressat la voluntat de l’Ajuntament de València d’ampliar el termini de pre-contractació de vehicles VTC de 15 minuts a una hora “per a fer un control efectiu del servei discrecional que presten”.

Ha assenyalat Grezzi que aquesta ampliació del temps de pre-contractació és similar a la duta a terme en altres llocs de l’Estat, i l’ha considerada una mesura important, “perquè en cas contrari no s’estaria regulant de la manera més efectiva i hi hauria una situació de competència deslleial”.

El responsable de l’àrea de Mobilitat Sostenible ha afegit que esta ampliació podrà fer-se efectiva “quan s’aprove el decret de la Generalitat, que contemplarà una sèrie de mesures, i nosaltres traslladem a la gestió municipal que tenim la voluntat i la capacitat d’assumir aqueixes competències”.

En representació de les organitzacions integrades en la Mesa del Taxi ha informat Fernando del Molino, president de la Federació Sindical del Taxi i de la Confederació de Taxistes Autònoms de la Comunitat Valenciana, qui ha afirmat que “una hora ens sembla acceptable, després de veure com altres ajuntaments com el de Barcelona, o com el País Basc o Balears és el que estan fent”.

En aqueix mateix sentit s’ha manifestat el regidor Grezzi en afirmar que aquesta ampliació “és la mesura mínima que es necessita per a diferenciar als dos sectors i evitar que facen de taxis”.

Uber y Cabify amenazan con desaparecer de Valencia

Sanidad anuncia la intoxicación de otros 14 comensales del RiFF