Grezzi destituye al gerente de la EMT
El concejal de Movilidad, Giuseppe Grezzi, junto al gerente de la EMT de Valencia, Josep Enric García Alemany, en el intercambiador de Tetuán.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha destituït al gerent de l’EMT de València, Josep Enric García Alemany. L’anunci s’ha produït aquest matí quan el regidor ha oferit una roda de premsa sobre la Empresa Municipal de Transports en el mateix Ajuntament.

Tinc la intenció d’emprendre una nova etapa en la gestió de l’EMT. Per això, he pres la decisió de prescindir dels serveis del director gerent”, ha avançat Grezzi. “És una decisió molt dolorosa per a mi“, ha confessat el regidor encara que ha destacat que està “pensada” i “reflexionada”.

Giuseppe Grezzi ha volgut matisar que la destitució no guarda relació amb el frau dels 4 milions d’euros perduts en 2019. Aquest ha assegurat que “no té res que veure” i que el canvi de deu al començament de “una nova etapa”.

GREZZI ELOGIA LA GESTIÓ DE GARCÍA ALEMANY MALGRAT EL FRAU

L’edil ha recalcat que és “la millor decisió tant per a l’empresa com per a Josep Enric”. A més, ha remarcat que es tracta d’una persona de la seua “absoluta confiança”. Per això, ha elogiat el seu treball dels últims cinc anys en assenyalar que ha desenvolupat una “labor impressionant”.

Tal com ha recordat el regidor, Garcia Alemany es va posar al capdavant de l’EMT en 2015. “En aquell moment estava baix amenaça de privatització. Una empresa municipal en la qual no es compraven autobusos, afonada econòmicament. Sense cap control intern, amb una plantilla envellida i desmotivada… I en cinc anys ha canviat tota aqueixa tendència”.

El president de l’EMT portarà la seua decisió al pròxim Consell d’Administració de l’empresa, i per a garantir la continuïtat en la direcció i el funcionament de l’empresa municipal, ha anunciat que l’actual director adjunt tindrà poders per a continuar amb el dia a dia, a l’espera de l’arribada del nou gerent.