motos

El Circuit Ricardo Tormo ha presentat el cartell oficial del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana que tancarà el mundial de motociclisme els dies 15, 16 i 17 de novembre a Cheste. Durant la presentació en director general de l’Esport, Josep Miquel Moya, ha apostat per la continuïtat del Gran Premi davant la possibilitat que s’hi haurà una alternança entre els circuits de la península ibèrica a partir de 2022.

“València mereix estar sempre en el calendari” ha indicat Moya que ha recordat que “en aquests moments tenim signat fins a 2021, així que tenim dos anys per davant per a poder anar parlant. Entenem que reunim les condicions adequades, tenim el prestigi que ens hem guanyat en l’organització dels grans premis anteriors per a poder negociar que València estiga sempre en el calendari tots els anys”.

Novetats del Gran Premi Motul

El director general del Circuit Gonzalo Gobert ha explicat les novetats de la 21 edició del Gran Premi que passen per uns accessos renovats, millores en la zona d’acampada i, en el pla esportiu, la celebració per primera vegada de dues carreres de MotoE. La Copa del Món de Motos Elèctriques que celebrarà carreres en la vesprada del dissabte i al matí del diumenge i decidirà el seu primer campió a Xest amb el valencià Héctor Garzó involucrat en la lluita pel títol.

Canet, Navarro y Garzó: els grans protagonistes

Arón Canet s’ha mostrat molt optimista després de la seua brillant victòria en l’última carrera. “Ara afrontem la gira asiàtica, quatre carreres en les quals pot passar qualsevol cosa, i després el Gran Premi de casa, seria un somni poder arribar a ser campió”.

Per la seua part Jorge Navarro ha assenyalat que enguany “està sent genial, millor dels quals esperava al principi, per tant tot el que vinga serà ben rebut” ha indicat el pilot de la Pobla de Vallbona.

Héctor Garzó és segon en la general de la Copa del Món de MotoE i es jugarà el títol a Xest “celebrarem dues carreres, així que hi ha molts junts en joc i les opcions de victòria està ací. És el meu circuit de casa. He d’afrontar la prova amb confiança i donar-ho tot per a tractar d’aconseguir-ho”.