Celebrar la Nit de cap d’any de 2016 al març de 2018 semblava alguna cosa impensable fins ara. El cinema immersiu Vodafone Yu What a Movie! ha passat per València per a projectar i recrear ‘Mi Gran Noche’, una comèdia nadalenca dirigida pel cineasta Álex de la Iglesia.

Esta cita exclusiva ha tingut lloc en els Estudis Galàxia del Grup Mecomlys. Ací els balls i les cançons de la pel·lícula han traspassat la pantalla per a convertir-se en una realitat.

En esta ocasió la iniciativa de Vodafone Yu i la productora Flash2Flash ha comptat amb l’actuació en directe d’un dels seus actors protagonistes: Jaime Ordoñez. A ell ho ha acompanyat el propi elenc de ballarins del film per a recrear tots junts unes actuacions que mai s’havien realitzat més enllà del rodatge.

Gràcies a esta iniciativa de Vodafone Yu ara les pel·lícules es viuen dins i fora de la pantalla. I encara que es desconeix quin serà la pròxima producció triada, la qual cosa és clar és que la companyia continuarà apostant per este programa per a impulsar el cinema d’una manera innovadora i entretinguda.