‘Mi Gran Noche’ traspassa la pantalla de cinema a València

Vodafone Yu What a Movie! ha celebrat la seua última edició de cinema immersiu en els Estudis Galàxia per a convertir en realitat la comèdia d'Álex de la Iglesia.

Celebrar la Nit de cap d’any de 2016 al març de 2018 semblava alguna cosa impensable fins ara. El cinema immersiu Vodafone Yu What a Movie! ha passat per València per a projectar i recrear ‘Mi Gran Noche’, una comèdia nadalenca dirigida pel cineasta Álex de la Iglesia.

Esta cita exclusiva ha tingut lloc en els Estudis Galàxia del Grup Mecomlys. Ací els balls i les cançons de la pel·lícula han traspassat la pantalla per a convertir-se en una realitat.

En esta ocasió la iniciativa de Vodafone Yu i la productora Flash2Flash ha comptat amb l’actuació en directe d’un dels seus actors protagonistes: Jaime Ordoñez. A ell ho ha acompanyat el propi elenc de ballarins del film per a recrear tots junts unes actuacions que mai s’havien realitzat més enllà del rodatge.

Gràcies a esta iniciativa de Vodafone Yu ara les pel·lícules es viuen dins i fora de la pantalla. I encara que es desconeix quin serà la pròxima producció triada, la qual cosa és clar és que la companyia continuarà apostant per este programa per a impulsar el cinema d’una manera innovadora i entretinguda.