Rocío Gil, Fernando Giner y Edmundo Bal en el acto de Ciudadanos.

El candidat a l’alcaldia de València per Cs, Fernando Giner, ha anunciat hui que “suprimirà les subvencions municipals a les entitats pancatalanistes”. “Nosaltres no tenim complexos ni por a donar suport a la nostra cultura i la nostra llengua”, ha advertit al mateix temps que ha criticat que “mentrestant, a Ribó li interessa més la immersió lingüística i copiar el model sectari de Catalunya que millorar la qualitat de l’ensenyament o assegurar la llibertat dels pares de triar on s’eduquen els seus fills”.

Ribó ha finançat amb quasi 400.00 euros a l’independentisme, li’ls ha gastats en una pel·lícula que només els serveix per a separar-nos d’Espanya”, ha censurat el Candidat de Cs, qui també ha assegurat que  “València no és una moneda de canvi”.

Per part seua, el diputat electe de Cs en el Congrés, Edmundo Bal, ha defensat que “farem una oposició ferma i alhora responsable, de pactes d’Estat en el nuclear perquè treballarem per Espanya, no pel nostre partit”.

En aquest sentit, ha fet una crida perquè la ciutadania “isca a votar el 26 de maig”. “És important perquè serem el contrapés quan el PSOE vol picar a la classe mitjana amb el *subidón d’impostos que Sánchez va ocultar a Rivera”, ha destacat.